Hormonhelvete

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Et siste farvel

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 24. juli , 2014

Hvordan man burde reagere og hvordan man reagerer i en begravelse er to forskjellige ting. Enkelte mennesker er flinke til å vise følelser og takle sorg, mens andre liker bedre å takle sorgen alene og ikke få særlig medlidenhet. Jeg føler meg kvalt der jeg må sitte inni et kapell fylt med bilder, blomsterkranser og medlidenhet i underkant eller overkant av en time. Fortvilelsen og klumpen i halsen sprer seg som ild i tørt gress, og det eneste man kan gjøre mens flammene stiger er å se på. Etter denne timen er ferdig, venter det tjue mennesker på utsiden som skal gi medlidene klemmer og blikk, de tror kanskje det hjelper, selv om det egentlig gir motsatt virkning.

Men hva er egentlig den riktige måten å takle sorg på, finnes det egentlig en fasit?

 

 

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hormonhelvete " er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.